Llogaritja e tre fluturime të shkallëve dhe faza rrotullues


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e shkallëve E
fazë A
fazë B
fazë C
Faza rrotullues P
Trashësia e hapave Z
buzë spikatur nga hapat e F


Google Play

Llogaritja e shkallëve me tre përfshin dhe faza rrotulluesSpecifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra shkallët te dysheme dyte 180 shkallët

X - hapjen shkallët gjerësi
Y - Apertura Lartësia
E - Gjerësia e shkallëve
F - hapa parvaz
Z - Trashësia e hapave


këmbë shkalle e shkallë A - Numri i hapave në bowstring krye
B - Numri i hapave në bowstring mesme
C - disa hapa për të ulur string
P - Numri i fazave rrotullues
Shkallët kati SP - Të përcaktuar pozicionin e fazës së parë në nivelin e dyshemesë së katit të dytë.
Në pozicionin e pare, faza e sipërm është vendosur në nivelin e dyshemese dysheme dytë.
Në rastin e dytë, niveli i dytë kat është katin e fazës së fundit. Lartësia shkallë është reduktuar në mënyrë proporcionaleProgrami automatikisht llogarit gjerësinë dhe lartësinë e hapave, kënd dhe dimensionet e lartë, të mesëm dhe në fund të vargut.
Për përzgjedhjen e shkallëve optimale komoditet të ndryshuar numrin e fazave.
Ju mund të gjenerojnë një vizatim zi-e-bardhë ose ngjyrë.

Gjerësia e shkallët është gjerësia e shkallët platformë rrotulluese.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte