Llogaritja e letër-muri të dhomës

shkalla e vizatimit 1:    

Specifikoni dimensionet në metra

Madhësia e dhomës
Gjerësi Y
Gjatësi X
Lartësi H
Rrethues P

Dritaret
X Gjatësi WX
Lartësi WY


Derë
X Gjatësi DX
Lartësi DY


Wallpapers
Gjatësia roll L
Gjerësia roll W
Model Përsëriteni R
Rezervë barazimi Z
Google Play

Llogaritësi muri bazuar në dritaret dhe dyert


Zgjidhni dimensionet e kërkuara në metra

X - Gjatësia e dhomës
Y - Gjerësi
H - Lartësi
WX - Gjerësia Window
WY - lartësi Window
DX - Gjerësia Door
DY - lartësi Door
L - gjatësia e rrotull letër-muri
W - Gjerësia roll
R - Model Përsëriteni (raport)
Z - Rezervë barazimi
F - ndryshim muri model


Karakteristikat.

Llogaritja e numrit të Wallpapers për dhomë pasting.
Përcaktimi i zonës së murit në funksion të dyerve dhe dritareve.
Llogaritja e perimetrit të dhomës.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte