Llogaritja e materialeve të ndërtimit për katin e


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjatësi Y
Gjerësi X

Gjerësia e lag U
Trashësia e lag W
Hap S

Gjerësia e bordit kati O1
Trashësia e Llajsna O2

Gjerësia e nën-dysheme bordet O3
Trashësia e bordeve O4
Distanca në mes të bordeve RJumpers Hapi C

Google Play

Llogaritja e materialeve të ndërtimit për dysheme druri pajisje


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

Y - gjatësi kat
X - Gjerësia e katit
Z - gjerësia e shtëpisë
U - Gjerësia e lag
W - Trashësia e lag
S - katran vonesë
O1 - floorboards width
O2 - trashësia e bordeve kat

O2 - Gjerësia e nën-dysheme bordet
O3 - trashësia e bordeve subfloor
R - Distanca në mes të bordeve

P - Jumper midis joists
C - Jumpers Hapi


Karakteristikat.

Llogaritjen e shumës së lëndës drusore të mbetet seks.
Përcaktimi i dërrasë e dyshemesë dhe "subfloor bordit".
Llogaritja e sipërfaqes kat.
Përcaktimin e shumës së izolimit.
Llogaritja e numrit të lidhjeve fund për rritje.
Dimensionet e sakta të të gjitha detajet.
Vizatimet e detajuara të strukturës së dysheme druri.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte