Llogaritjet e materialeve të ndërtimit, projektues dhe detajues të ndërtimit

Çatitë

Shkallët prej druri


Shkalle metalike

Fondacionet Konkret

Materialeve të ndërtimit

Gardhe, mure, dysheme

Gërmim

Vëllime dhe kapaciteti

Tjetër

Rreth projektit

Në vazhdim të ndërtimit të një shtëpie kuadër unë jam hasur vazhdimisht me llogaritjet e numrit të materialeve të ndërtimit dhe ridimensionimin e një dizajn pjesë.

Prerja bordit, druri ose lëndë druri të tjera për ndërtimin - të nevojshme si për mure apo dysheme?

Ngrohje gjithashtu kërkojnë një llogaritje të vazhdueshme. Do të jetë ky leshi mineral, shkumën apo izolim të tjera. Siç e kam shkruar, kornizë në shtëpinë time të ndërtimit dhe të materialeve izoluese ta përdor për izolimin, jo vetëm në dysheme dhe çati dhe mure.

Mbulim - një tjetër histori. Kulmi i formave shtëpinë time kompleks, dhe të llogarisë shumën e herpes metal apo materiale të tjera mbulim është e vështirë. Dhe ende duhet të marrë në konsideratë të mbeturinave në mbulim. Pra, kjo është një shtëpi për disa vite me një çati të materialit mbulim.

Sezonin e ardhshëm do të rreshtim mure. Gjithashtu konsiderohet veten mur anësor, pengesë avull ...

Një person i njohur me kursin algjebër shkollë, këto Llogaritjet nuk do të jetë e vështirë. Merr një fletë letre dhe një makinë llogaritëse, mos harroni të formulës, shikoni disa herë ... Also check out ... Për të bërë llogaritjet nuk jane gabim crept mbushur me shpenzimet e panevojshme. Transportit, në qoftë se ne kemi diçka për të blej më shumë, ose anasjelltas më shumë, lehtë për t'u përdorur nuk është shumë i mirë dhe kështu me radhë.

Pra, lindi ideja për të kaluar këto llogaritje rutinë mbi supet e programeve që të gjithë do të konsiderojë dhe të nxjerrë një plan.
Dhe më e rëndësishmja - të mos bëjnë gabime! Për shkak se kostoja e dështimit është shumë i lartë gjatë ndërtimit.
Unë shpresoj se shërbimi i im do të ndihmojë ata që po ndërtojmë një shtëpi me duart e tij dhe inxhinierë-ndërtues.


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte