Llogaritja e mahive.


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësia e mahi B
Lartësi Y
Gjerësi X
E dalë C
Plagë Z


Google Play

Llogaritja e dimensioneve dhe kënde të mahive


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e shtëpisë
Y - Lartësia çati
C - Madhësia dalë
Z - distanca nga buzë e dehur paraprak bordit
B - Gjerësia e mahi

Ndihmë

Pa ndërtimin e kulmit trusses nuk janë zbatuar.
Në strukturën e kulmit zbukurim trekëndësh mbi derë është e nevojshme për llogaritjen e madhësisë së mahi, qoshet prerë dhe xhepat.
Program për llogaritjen e mahi për këtë dhe kjo është menduar.
Gjerësinë e shtëpisë, lartësia nga fillimi deri në kurriz çati dhe gjerësinë e dalë është gjatësia e llogaritjes mahi, distancën në brazdë.
Të njëjtin program do të tërheqë një vizatim me dimensionet e mahi. Veçanërisht e dobishme do të jetë për ata që vendosi të bëjë mahi me duart e tij.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte