Llogarit vëllimin e lëngjeve në enë jo të plotë


Specifikoni dimensionet ne milimetra

Diametër D
Nivel H
Gjatësi LGoogle Play

Llogarit vëllimin e lëngjeve në tank jo të plotë


Specifikoni dimensionet ne milimetra

D - diametër anije
H - Niveli fluide
L - Kapaciteti Gjatësia


Programi do të llogarisë sasinë e lëngjeve në një tank cilindrike, vëllimin e përgjithshëm dhe të lirë të sipërfaqes rezervuarit.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte