Пресметка hipped покрив


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Висина Y
Должина X
Ширина Z
Стреата C

Покривни материјали

Ширината на дрвени скелиња U
Дебелината на дрвени скелиња W
Чекор дрвени скелиња S

Ширината на одбори хелиум O1
Дебелината на одбори хелиум O2
Чекор гајби R
Google Play

За пресметка на хип покрив носач систем


Наведете потребните димензии во милиметри

Y - висина покрив
X - должината на објектот
Z - ширината на куќата
C - минималната големина на стреата
U - Ширината на дрвени скелиња
W - Дебелината на дрвени скелиња
S - Чекор дрвени скелиња
O1 - Ширината на одбори хелиум
O2 - Дебелината на одбори хелиум
R - Чекор гајби

Карактеристики.

Пресметка на носач изградба.
Утврдување на висината на градежни материјали за дрвени скелиња.
Одредување на одбори хелиум.
Точната димензии на сите делови бандаж систем.
Детални цртежи на хип покрив, дрвени скелиња, лајсни.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte