Пресметка на агли исечени од меѓусебните правци

Изработка на скала 1:

Димензии

Ширина X
Висина Y
Дебелина на делови EGoogle Play

Пресметка на агли исечени пресеци за мебел


Димензии на дел од крстот
X - Ширината на структурата.
Y - Висина на конструкцијата.
E - Дебелината на деловите.

Карактеристики.

Пресметка на големини и агли на исечени делови од мебел меѓупречни.


Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte