Пресметка на метални скали со вртење од 180 степени

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Чекори на врвот bowstring C1
Чекори за да се намали на стрингот C2
Стринг T

Вкупна висина Y
Должината на отвор X
Ширина на скали W
Ширина на патека E

Дебелината на газишта Z
Полицата F

Дебелината на низа A
Ширината на низа G
Дебелината на поддршка B
Висината на чекори на bowstring H

Големина D
Агол U


Google Play

Пресметка на метални скали со вртење од 180 степени и фази на носачи


Наведете потребните димензии во милиметри

X - отворање ширина скали
Y - Вкупна висина
W - Ширина на скали
E - Ширина на патека
F - Полицата чекори
T - број на тетиви
C - Број на газишта
Z - Дебелината на газишта
H - Висината на чекори на bowstring
A - Дебелината на низа
B - Дебелината на поддршка
G - Ширината на низа
D - дистанцираат да се качи на поддршка
U - агол во однос на вертикалната поддршкаSP - Одредување на позицијата на првата фаза од нивото на подот на вториот кат.
LR - Поставите насока на закрепнување. За цртање на скалите.Карактеристики.

Пресметка удобен дизајн метални скали ротира за 180 степени.
Утврдување на висината на материјали.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи и дијаграми на сите елементи на метална скала.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte